Monday, September 11, 2017

[CZ] Kokain 2001 Celý Film Online

cz Kokain 2001 Celý Film Online

★★★★☆

Kokain má skóre 6,3 z 10, na základě 7101 recenzí



V 70. letech zaznamenal mezinárodní obchod s drogami rychlý vzestup a v jeho středu se ocitl zcela nenápadný a ve všem průměrný Američan. George Jung, hvězda školního fotbalového mužstva z malého města, se během několika let stal hlavním dovozcem kokainu z kolumbijského Medellínu. Film Blow je jeden z pravdivých příběhů čerpajících ze skutečnosti. Sleduje cestu George Junga od 60. let přes jeho první styky se světem drog na plážích v Kalifornii. Kšeftování s marihuanou bylo pro něj tehdy jen prostředkem k realizaci vlastního amerického snu. Díky seznámení s náboráři medellínského trustu se proměnil v profesionálního pašeráka. George Jung se stal článkem v řetězci dopravujícím bílý prášek z Latinské Ameriky k americkým zákazníkům. Film zachycuje se suchým humorem, jak se syn chudého, ale poctivého stavebního dělníka vyšvihl přes noc ve zbohatlíka, kopírujícího životní styl vyšších vrstev. Zaznamenává jeho lásky, včetně té, na kterou dodnes marně čeká tam, kde jeho dráha skončila.


[CZ] Kokain 2001 Celý Film Online

Kokain

Podrobnosti


Původní název : Kokain
Země : Chile
Jazyk : qoqmnčaq
Délka : 142 minut
Žánr : rodinný
Scénář : Edele Olly
Režie : Russ Ballal

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Tieran Anju, Elke Daniela
Produkce : Garth Asya
Hudba : Sumayra Tulissa
Kamera : Berfin Gintare
Kostýmy : Moazzam Rija

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 23. květen 1989
Produkční společnosti : DSP
Distribuce : Cedar Grove
Rozpočet : 92 108 497 USD
Tržby : 93 678 586 USD

Kokain – Wikipedie
Kokain se snadno vstřebává skrz sliznici (např. nosní sliznici či sliznici trávicího traktu), ale je možné ho aplikovat i nitrožilně. Nejrozšířenějším způsobem aplikace je šňupání kokain hydrochloridu, může být užit i perorálně, případně jej lze vetřít i do jiných sliznic (dásně, konečník).
Kokain / Blow (2001) | ČSFD.cz
V 70. letech zaznamenal mezinárodní obchod s drogami rychlý vzestup a v jeho středu se ocitl zcela nenápadný a ve všem průměrný Američan. George Jung, hvězda školního fotbalového mužstva z malého města, se během několika let stal hlavním dovozcem…
Účinky kokainu, drogy a život, drogová závislost
Účinky kokainu Jaké jsou krátkodobé účinky kokainu? Kokain způsobuje krátkodobé intenzivní opojení, které je okamžitě následováno pravým opakem – intenzivní depresí, podrážděností a touhou po další dávce drogy.
Český plavecký svaz řeší doping. Ve hře je kokain - Sport.cz
Záhy po skončení evropského šampionátu v krátkém bazénu v Kodani řeší vedení Českého svazu plaveckých sportů porušení antidopingových pravidel.
Kokainovník pravý | Profil společnosti | KO-KA s.r.o ...
Kokainovník pravý – Erythroxylum coca - čeleď Rudodřevité Historie. Kokainovník pravý zřejmě vyšlechtili a pěstovali příslušníci národa Čibčů, kteří žili na náhorní rovině ve střední Kolumbii a tvořili jednu z nejvyspělejších předkolumbovských kultur.


Download. Český Film. 480p. Cz titulky. BDrip. Hd. Česká. MP4. Stáhnout. Film online. České. Full Movie. Avi.. Watch Free. 720p. Ke Stažení. Zdarma. Stream.1080p. Celý Film. Ke shlédnutí. Český Dabing. Sleduj Filmy. Cz dabing. iPhone. Ke Shlednutí. 4k blu ray. iPad. DVDrip. Ulozto