Tuesday, August 15, 2017

[CZ] Velký 1988 Celý Film Online

cz Velký 1988 Celý Film Online

★★★★☆

Velký má skóre 6,3 z 10, na základě 6510 recenzí



Přáním 13letého chlapce je, aby se druhý den vzbudil jako dospělý. Když se probudí zjistí, že se mu přání vyplnilo. V životě každého kluka nastane chvíle, kdy si ze všeho nejvíc přeje být velký. Joshovi Baskinovi se jeho přání splní, ale možná ne tak jak si představoval. Vypadá sice na pětatřicet, ale uvnitř zůstal malým chlapcem. A to, jak se brzy ukáže, není žádný med. Polekaná matka jej nepozná a zavolá na něj policii, nemá co na sebe, nemá peníze. Naštěstí má kamaráda Billyho, který mu pomůže z nejhoršího. Josh se rozhodne, že bude pracovat. A kde jinde by se cítil lépe než mezi hračkami. Podaří se mu získat místo u hračkářské firmy MacMillan, zamiluje se do něj kolegyně Susan, ale přesto všechno by byl nejraději zase malým klukem. A protože je americký film Velký komedií určenou pro celou rodinu, třeba se mu to podaří.


[CZ] Velký 1988 Celý Film Online

Velký

Více informací


Původní název : Velký
Země : Kuba
Jazyk : inupiaq (ik)
Délka : 168 minut
Žánr : romantická komedie
Scénář : Sianie Preet
Režie : Roanna Maybel

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Angie Bryonny, Tangina Bianka
Produkce : Nakshatra Olugbenga
Hudba : Annett Almina
Kamera : Harvy Annes
Kostýmy : Monir Joen

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 29. leden 1928
Produkční společnosti : Warner Bros.
Distribuce : Aura Films
Rozpočet : 55 994 064 USD
Tržby : 54 118 103 USD

Čolek velký – Wikipedie
Čolek velký (Triturus cristatus) je robustní ocasatý obojživelník.Do roku 1983 byl spojován do jednoho druhu s čolkem dravým (Triturus carnifex) z Jižní Evropy (čolek dravý byl jeho poddruhem - Triturus cristatus carnifex).
Velký Dřevíč TJ Sokol, SDH, Dřevíčská lávka - Rozcestník
Oficiální stránky obce Velký Dřevíč. Pořádáme kulturní a sportovní akce. Oblíbená soutěž Dřevíčská lávka. TJ Sokol a SDH se těší na vaši návštěvu.
Aktuality městyse - Městys Velký Újezd
Knihovna městyse Velký Újezd oznamuje, že bude od 15. do 18. května 2018 uzavřena.
Velký Beranov: Titulní stránka
Máte rádi svou obec? Chcete se aktivně podílet na řízení obce? Jak jistě víte, letos na podzim proběhnou volby do zastupitelstev obcí a již se připravují kandidátní listiny.
Velký Dřevíč – Wikipedie
Velký Dřevíč (německy Groß Drewitsch) je vesnice, část města Hronov v okrese Náchod.Nachází se asi 3 km na sever od Hronova. V roce 2009 zde bylo evidováno 268 adres.


480p. Film online. Hd. Česká. Watch Free.. DVDrip. Full Movie. Cz dabing.1080p. Sleduj Filmy. Cz titulky. MP4. České. 720p. Download. Stream. 4k blu ray. Celý Film. Ke Stažení. Ke Shlednutí. Zdarma. Ulozto. iPhone. Ke shlédnutí. Český Film. Stáhnout. Avi. BDrip. Český Dabing. iPad