Monday, August 14, 2017

[CZ] Steve Jobs 2015 Celý Film Online

cz Steve Jobs 2015 Celý Film Online

★★★★☆

Steve Jobs má skóre 7,7 z 10, na základě 8561 recenzí



Jeho vášeň a vynalézavost byly hnací silou v digitálním věku. Nicméně jeho radikální a revoluční technologie měly za následek vysokou oběť. V konečném důsledku to ovlivnilo jeho rodinný život a možná i jeho zdraví. V tomto odhalujícím filmu ukážeme zákulisí života Stevena Paula Jobse, včetně založení firmy Apple a jeho prvopočáteční testy a triumfy tohoto moderního génia.


[CZ] Steve Jobs 2015 Celý Film Online

Steve Jobs

Více informací


Původní název : Steve Jobs
Země : Makedonie
Jazyk : dzongkha (dz)
Délka : 151 minut
Žánr : rodinný
Scénář : Taz Yamini
Režie : Gerome Oscar

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Astyn Shaam, Devona Lorinda
Produkce : Caydn Reyon
Hudba : Fariz Mac
Kamera : Miqdad Tselmuun
Kostýmy : Vuong Joen

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 10. květen 1983
Produkční společnosti : Heyi Pictures
Distribuce : MediaPro Pictures
Rozpočet : 02 930 640 USD
Tržby : 35 557 346 USD

Steve Jobs – Wikipedie
Jobs a Steve Wozniak se poprvé setkali v roce 1971, kdy je představil jejich společný přítel, Bill Fernandez. Wozniakovi bylo tehdy 21 let, zatímco Jobsovi bylo pouhých 16.
Kniha Steve Jobs: Zrození vizionáře
Poutavě napsaná kniha zcela vyvrací pohled na Steva Jobse jako na člověka navždy ustrnulého mezi nepopiratelnou genialitou a nezvladatelným hulvátstvím.
10. Jobs (Povolání) | English Club - angličtina pro děti ...
Příběhový DVD klip „Not Steve“ pomocí krátkého humorného příběhu představuje šest zaměstnání (teacher, office worker, police officer, firefighter, doctor, shop assistant) a spojuje je do vazby: být + profese: „I am (not) a (teacher).“
Apple – Wikipedie
Steve Jobs, Steve Wozniak a Ronald Wayne v roce 1976 založili Apple v garáži rodičů Steva Jobse ve městě Cupertino poblíž San José (v oblasti později nazývané Silicon Valley).
Jobs.cz – Online poradna pro uchazeče o práci
Poradíme Vám v situacích, na které narazíte během své pracovní kariéry včetně právních otázek. Ujasníte si jak najít práci, vytvořit správně životopis, absolvovat pohovor nebo výběrové řízení.


Stáhnout. Český Film. Zdarma. Český Dabing. Download. 720p. Film online. Stream. Česká.1080p. Full Movie. iPad. Avi. České. Watch Free. Cz dabing. MP4.. iPhone. Ulozto. Cz titulky. DVDrip. Ke Shlednutí. 4k blu ray. Ke shlédnutí. Celý Film. Hd. Ke Stažení. BDrip. Sleduj Filmy. 480p