Sunday, August 13, 2017

[CZ] Starsky & Hutch 2004 Celý Film Online

cz Starsky & Hutch 2004 Celý Film Online

★★★★☆

Starsky & Hutch má skóre 8,7 z 10, na základě 8939 recenzí



Detektiv Dave Starsky (BEN STILLER) je nejhorlivějším policistou v kalifornském Bay City. Když je ve službě, žádný zločin nezůstane nepotrestán - a on je ve službě pořád. Jde tak ve stopách své matky, která se stala jednou z nejlepších policistek v historii Bay City. Zatímco se ale jeho matka spokojila za celou svou kariéru s jedním parťákem, Starsky díky svému přehnanému nadšení střídá partnery jako na běžícím páse.
Detektiv Ken "Hutch" Hutchinson (OWEN WILSON) má tak trochu opačný problém - je dobrým policistou, ale jeho až nezvykle bezstarostná povaha a touha po rychlých penězích příliš neprospívá kvalitě jeho práce. Má vynikající instinkty, avšak potřebuje čas od času usměrnit, aby se udržel na méně výnosné straně zákona. Rozčilený policejní kapitán Dobey (FRED WILLIAMSON) ale našel způsob, kterým hodlá dva největší problémy na svém oddělení vyřešit najednou - udělat ze Starskyho a Hutche tým a vyslat je do ulic.


[CZ] Starsky & Hutch 2004 Celý Film Online

Starsky & Hutch

Podrobnosti


Původní název : Starsky & Hutch
Země : Jordán
Jazyk : somálština (so)
Délka : 163 minut
Žánr : giallo
Scénář : Frederik Dhiren
Režie : Aavish Darrion

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Khaya Mika, Haval Olakunle
Produkce : Saihou Nikitta
Hudba : Sibella Rumsha
Kamera : Rheann Gozde
Kostýmy : Kamilah Ola

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 25. lednu 1969
Produkční společnosti : Lions Gate
Distribuce : Zentropa Entertainments
Rozpočet : 93 008 324 USD
Tržby : 16 212 555 USD

Starsky & Hutch (2004) | ČSFD.cz
Detektiv Dave Starsky (BEN STILLER) je nejhorlivějším policistou v kalifornském Bay City. Když je ve službě, žádný zločin nezůstane nepotrestán - a on je ve službě pořád.
Amy Smart | ČSFD.cz
Tato americká herečka se narodila 26. března 1976 v Kalifornii. V dětství byla Amy známá v okolí jako potížistka a jako jediná holka ve městě hrála baseball.
Carmen Electra – Wikipedie
Carmen Electra (* 20. dubna 1972, White Oak, Ohio, USA; vlastním jménem Tara Leigh Patrick) je americká glamour modelka, herečka a zpěvačka.
Vystoupení pro děti | Pragokoncert Bohemia
DISNEY ON ICE uvádí 25 let ledové fantazie! Velkolepá bruslařská show zavede diváky během jednoho ledového dobrodružství do čtyř vzdálených zemí!
HBO Česká republika - Filmy
HBO, to jsou ty nejlepší pořady bez reklamy. Filmy, seriály, dokumenty a originální produkce 24 hodin denně!


Zdarma. iPad. Hd. České. Stream. Cz dabing. Film online. Download. Ulozto. Sleduj Filmy. DVDrip. Watch Free. Ke Stažení. Česká. Český Dabing. Celý Film. iPhone.. Cz titulky. Český Film.1080p. 720p. 4k blu ray. Ke shlédnutí. BDrip. Stáhnout. 480p. Avi. Full Movie. Ke Shlednutí. MP4