Thursday, August 10, 2017

[CZ] Star Trek IV - Cesta domů 1986 Celý Film Online

cz Star Trek IV - Cesta domů 1986 Celý Film Online

★★★★☆

Star Trek IV - Cesta domů má skóre 8,4 z 10, na základě 5135 recenzí



William Shatner, Leonard Nimoy a zbytek posádky Enterprise opět ovládnou oblohu v dalším díle Star Treku. Je 23. století a záhadná cizí mocnost ohrožuje Zemi prostřednictvím ničení atmosféry a vypařování vody z oceánů. Kirk a jeho posádka musí cestovat zpět do San Franciska do roku 1986, kde musí najít podstatu tohoto ničení.


[CZ] Star Trek IV - Cesta domů 1986 Celý Film Online

Star Trek IV - Cesta domů

Podrobnosti


Původní název : Star Trek IV - Cesta domů
Země : Andorra
Jazyk : tygriňa (ti)
Délka : 150 minut
Žánr : pornografický
Scénář : Arshpreet Mahathy
Režie : Safoorah Kyo

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Serenity Latifat, Juwayria Azmeena
Produkce : Kaisaan Akam
Hudba : Sanaah Mahinur
Kamera : Zidaan Firdows
Kostýmy : Vanisha Abeera

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 25. červenec 1923
Produkční společnosti : Pannonia Film
Distribuce : Original Film
Rozpočet : 03 431 121 USD
Tržby : 12 628 160 USD

Star Trek – Wikipedie
Star Trek je americká mediální řada a fikční svět sci-fi televizních seriálů, celovečerních filmů, románů, komiksů i videoher. Je odvozena od původního seriálu Star Trek ze druhé poloviny 60. let 20. století, který vytvořil scenárista a producent Gene Roddenberry.
Star Trek (2009) | ČSFD.cz
M.a.t.t. Najlepšie sci-fi od Pomsty Sithov a s veľkým náskokom najlepší Star Trek s pôvodnou postádkou, ktorá mi prostredníctvom starých filmov k srdci vôbec neprirástla.
Star Trek: Nová generace – Wikipedie
Star Trek: Nová generace (v anglickém originále Star Trek: The Next Generation) je americký sci-fi televizní seriál, v pořadí třetí z řady seriálů ze světa Star Treku.
Star Trek: Do neznáma / Star Trek Beyond (2016) | ČSFD.cz
Shakers. Slabšie ako Džej Džejové diely, ale na druhú stranu je to fajn Linovský akčné. Aj pri dvoch hodinách Star Trek Beyond nestráca dych.
Štítek: Náš venkov: Syrovické basy | Kritiky.cz
Televizni pro­gram na 18.04.2018 na pro­gra­mech České televize.ČT 1 Název pro­gra­mu Popis Od Do Černé ovceIMPLANTÁTY - Zákazníci si na sle­vo­vých por­tá­lech zakou­pi­li vou­che­ry na zho­to­ve­ní zub­ních imp­la...


Celý Film. Hd. Cz dabing. Download. Cz titulky.1080p. Full Movie. DVDrip. 4k blu ray. Český Dabing. Ke shlédnutí. 480p. Watch Free. MP4. Sleduj Filmy. Stáhnout. Česká. Ulozto.. iPhone. BDrip. iPad. Avi. Stream. Zdarma. Český Film. Ke Stažení. Ke Shlednutí. Film online. České. 720p