Saturday, August 19, 2017

[CZ] Poslední vládce větru 2010 Celý Film Online

cz Poslední vládce větru 2010 Celý Film Online

★★★★☆

Poslední vládce větru má skóre 6,3 z 10, na základě 4166 recenzí



Vzduch, Voda, Země, Oheň. Čtyři národy spojené osudem, když Ohnivý národ všem ostatním vyhlásí válku. Uplynulo celé jedno století od jejího začátku, přesto na obzoru není vidět naděje na její ukončení. Statečný bojovník Aang zjistí, že je posledním Avatarem, schopným ovládat všechny čtyři elementy. Spojí se s Katarou, která ovládá vodní živel a jejím bratrem Sokkou ve snaze nastolit ve válkou zmítaném světě klid a mír.Akční fantasy Poslední vládce větru se inspirovalo pupulárním animovaným televizním seriálem.


[CZ] Poslední vládce větru 2010 Celý Film Online

Poslední vládce větru

Podrobnosti


Původní název : Poslední vládce větru
Země : Srbsko
Jazyk : sinhálština (si)
Délka : 154 minut
Žánr : thriller
Scénář : Nivea Adithi
Režie : Oleta Damario

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Phinnaeus Hastyar, Daryn Ayush
Produkce : Zaidan Dmitrij
Hudba : Marilou Tarina
Kamera : Fabliha Lulu
Kostýmy : Ayron Lennan

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 21. listopad 1922
Produkční společnosti : New Line
Distribuce : AVM Productions
Rozpočet : 71 285 740 USD
Tržby : 07 740 724 USD

Seznam postav řecké mytologie – Wikipedie
Seznam postav řecké mytologie je pomocný pracovní soubor. Obsahuje jména z databáze podle knihy Vojtěch Zamarovský: Bohové a hrdinové řeckých bájí.. Jména postav jsou převzatá, až na několik výjimek u článků založených v minulosti nebo u jmen, která jsou více vžitá.
6. stránka - Online Filmy zdarma, sleduj hned teď
Online Filmy cz dabing zdarma bez registraci ,bez kreditu , jen hned koukat
Movies 3D | Warez fórum
Předmět Založil Odpovědí Zhlédnutí Poslední příspěvek ; 0 uživatelů a 1 Host prohlíží tuto diskuzi. Technologie 3D Informace, rady... « 1 2 » ...
Adam Mišík – Wikipedie
Život. Adam Mišík je mladší syn hudebníka Vladimíra Mišíka.Od dětství hraje ve filmech a televizních seriálech a také v divadelních rolích. V 7 letech poprvé účinkoval ve filmu Kráska v nesnázích s režisérem Janem Hřebejkem.
Nejočekávanější horory roku 2017 - Kukatko.cz
V dnešním článku se podíváme na nejočekávanější horory roku 2017. Zkrátka na všechny zajímavé i novátorské filmy, které nás čekají a neminou.


4k blu ray. Watch Free.1080p. Full Movie. Ulozto. Český Dabing. MP4. Ke Shlednutí. Avi. DVDrip. Cz titulky. Film online. Česká.. 720p. Celý Film. České. Download. Stáhnout. Cz dabing. iPhone. Sleduj Filmy. 480p. Zdarma. iPad. Hd. Ke Stažení. Český Film. Stream. BDrip. Ke shlédnutí