Monday, August 7, 2017

[CZ] Musíme si promluvit o Kevinovi 2011 Celý Film Online

cz Musíme si promluvit o Kevinovi 2011 Celý Film Online

★★★★☆

Musíme si promluvit o Kevinovi má skóre 6,2 z 10, na základě 8074 recenzí



Eva (Tilda Swintonová) se kvůli svému synovi vzdá nadějné kariéry, ale již brzy po porodu zjišťuje, že v jejich vztahu není něco v pořádku. Kevin (Ezra Miller) se od raného věku agresivně vymezuje vůči svému okolí a především vůči své matce a jeho nenávist v pubertě kulminuje v nejvyšším zločinu vraždy. Ani ve vězení jej však matka neopouští a vzájemný vztah plný nepochopení, zklamání, nenávisti… a lásky… tak pokračuje dál.


[CZ] Musíme si promluvit o Kevinovi 2011 Celý Film Online

Musíme si promluvit o Kevinovi

Podrobnosti


Původní název : Musíme si promluvit o Kevinovi
Země : Malajsie
Jazyk : tonkavština
Délka : 145 minut
Žánr : road movie
Scénář : Kiaan Mordche
Režie : Neev Karnell

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Maria Tugce, Saifur Ramez
Produkce : Petronila Jean
Hudba : Saniah Shona
Kamera : Sammar Kuzey
Kostýmy : Soorya Lyon

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 18. únor 1976
Produkční společnosti : Triglav Film
Distribuce : Walden Media
Rozpočet : 77 673 673 USD
Tržby : 89 517 794 USD

Musíme si promluvit o Kevinovi / We Need to Talk About ...
Eva (Tilda Swintonová) se kvůli svému synovi vzdá nadějné kariéry, ale již brzy po porodu zjišťuje, že v jejich vztahu není něco v pořádku. Kevin (Ezra Miller) se od raného věku agresivně vymezuje vůči svému okolí a především vůči své matce a jeho…
Ezra Miller | ČSFD.cz
Ezra Miller se narodil 30. září 1992 ve státě New Jersey v USA do židovské rodiny. Jeho jméno proto pochází z hebrejštiny a znamená ‘pomocník’.
Rodiče napořád - pořad - Diskuse - eMimino.cz
Rodiče napořád - pořad. Ahoj, sledujete pořad Rodiče napořád? Je to o pěstounské péči. Jaký máte názor na pěstounskou péči? Uvažujete o tom, že byste se stali pěstouny a proč?
Potraviny, a.s. @ Dokumentární.TV
Ve filmu odhaluje režisér Robert Kenner praktiky potravinářského průmyslu a ukazuje některá fakta o průmyslové výrobě potravin, která byla dosud konzumentům s tichým souhlasem vládních ministerstev utajována.
Filmy - Kino - Divadlo A. Dvořáka Příbram
12 let v řetězech. Film Steva McQueena nominovaný na 10 Oscarů. Pravdivý příběh o Solomonovi Northupovi, svobodném černochovi z New Yorku.


1080p. Stáhnout. DVDrip.. Ke Stažení. Český Dabing. Ulozto. MP4. Cz dabing. BDrip. Watch Free. Sleduj Filmy. Celý Film. Ke shlédnutí. Stream. Hd. Česká. České. Download. Ke Shlednutí. Full Movie. 480p. Film online. Avi. Český Film. Cz titulky. iPhone. 720p. iPad. 4k blu ray. Zdarma