Friday, August 18, 2017

[CZ] Kung Fu Panda 3 2016 Celý Film Online

cz Kung Fu Panda 3 2016 Celý Film Online

★★★★☆

Kung Fu Panda 3 má skóre 6,4 z 10, na základě 3952 recenzí



Jedna z nejúspěšnějších animovaných sérií na světě se vrací a v jejím čele nestojí nikdo jiný než slavný kung-fu bojovník, tak trochu i do šířky urostlý panda Po. A vše začne tím, že se znenadání objeví Poův ztracený biologický otec, společně pak odcestují do tajného pandího ráje, kde se setkají s dalšími pandími členy široké a černobílé rodiny. Ale pak Kai, padouch s nadpřirozenými schopnostmi, proletí Čínou jako vichřice a začne porážet všechny mistry kung-fu, Po musí udělat nemožné: naučit vesnici plnou legraci milujících, těžkopádných bratří umění kung-fu, aby se z nich stalo neohrožené společenství Kung Fu Pand!


[CZ] Kung Fu Panda 3 2016 Celý Film Online

Kung Fu Panda 3

Více informací


Původní název : Kung Fu Panda 3
Země : Burkina Faso
Jazyk : gaelština (gd)
Délka : 162 minut
Žánr : science fantasy
Scénář : Martino Fryderyk
Režie : Karun Yichen

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Khaya Selam, Serhan Rehan
Produkce : Macario Emmey
Hudba : Alixander Prince
Kamera : Amal Henrik
Kostýmy : Aiyaan Lilymay

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 27. březen 1949
Produkční společnosti : Rolfe Photoplays
Distribuce : The Weinstein
Rozpočet : 96 660 215 USD
Tržby : 95 994 909 USD

Kung Fu Panda 3 (2016) | OnlineFilmy.net - Sleduj filmy ...
Jedna z nejúspěšnějších animovaných sérií na světě se vrací a v jejím čele nestojí nikdo jiný než slavný kung-fu bojovník, tak trochu i do šířky urostlý panda Po. A vše začne tím, že se znenadání objeví Poův ztracený biologický otec, společně pak odcestují do tajného pandího ráje, kde se setkají s dalšími pandími členy široké a černobílé rodiny.
Kung Fu Panda 3 (2016) v HD kvalitě online zdarma
Jedna z nejúspěšnějších animovaných sérií na světě se vrací a v jejím čele nestojí nikdo jiný než slavný kung-fu bojovník, tak trochu i do šířky urostlý panda Po.
Kung Fu Panda 3 (2016) | ČSFD.cz
Jedna z nejúspěšnějších animovaných sérií na světě se vrací a v jejím čele nestojí nikdo jiný než slavný kung-fu bojovník, tak trochu i do šířky urostlý panda Po. A vše začne tím, že se znenadání objeví Poův ztracený biologický otec, společně pak…
Kung Fu Panda 3 (2016) online ke zhlédnutí - Filmy ...
Kung Fu Panda 3. Jedna z nejúspěšnějších animovaných sérií na světě se vrací a v jejím čele nestojí nikdo jiný než slavný kung-fu bojovník, tak trochu i do šířky urostlý panda Po.
Kung Fu Panda 3 | DreamWorks Animation
Oficiální webová stránka filmu Kung Fu Panda 3 od studia DreamWorks. Podívejte se na videa, prohlédněte si obrázky, zahrajte si hry a mnoho dalšího!


Celý Film. České. 4k blu ray. Stream. Cz dabing. MP4. Avi.1080p. Ke Shlednutí. Cz titulky. Download. DVDrip. Ulozto. Film online. iPhone. BDrip. Zdarma.. Full Movie. iPad. Český Dabing. Česká. Český Film. 720p. Sleduj Filmy. Watch Free. Ke shlédnutí. Stáhnout. Ke Stažení. Hd. 480p