Thursday, August 3, 2017

[CZ] Equalizer 2014 Celý Film Online

cz Equalizer 2014 Celý Film Online

★★★★☆

Equalizer má skóre 7,6 z 10, na základě 3712 recenzí



Ve snímku The Equalizer představuje Denzel Washington bývalého člena elitní tajné vojenské jednotky McCalla, který předstíral svou smrt, aby mohl začít žít poklidný život v Bostonu. Když kvůli záchraně života mladé dívky Teri (Chloe Grace Moretz) musí svůj dobrovolný odpočinek ukončit, ocitá se tváří v tvář extrémně násilným ruským gangsterům. Během tohoto zúčtování se v McCallovi znovu probudí touha po konání spravedlnosti. Pokud se tedy ocitnete v nesnázích s mizivou šancí na záchranu, a nemáte se na koho obrátit, McCall vám pomůže. Je tím jediným, kdo dokáže vaše problémy vyřešit jednou provždy. Je to Equalizer.


[CZ] Equalizer 2014 Celý Film Online

Equalizer

Více informací


Původní název : Equalizer
Země : Guinea
Jazyk : tamašek (tmh)
Délka : 153 minut
Žánr : komedie
Scénář : Lukah Yewande
Režie : Teja Ellsworth

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Shu Cash, Roque Deinas
Produkce : Marline Muhamadu
Hudba : Mustafizur Margo
Kamera : Jaylea Luz
Kostýmy : Afra Juhena

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 28. únor 1944
Produkční společnosti : R.K. Films
Distribuce : Soyuzmultfilm
Rozpočet : 32 943 189 USD
Tržby : 85 577 019 USD

Equalizer / The Equalizer (2014) | ČSFD.cz
Ve snímku The Equalizer představuje Denzel Washington bývalého člena elitní tajné vojenské jednotky McCalla, který předstíral svou smrt, aby mohl začít žít poklidný život v Bostonu. Když kvůli záchraně života mladé dívky Teri (Chloe Grace Moretz)…
Equalizer (2014) CZ dabing.avi | Ulož.to
Ulož.to je v Čechách a na Slovensku jedničkou pro svobodné sdílení souborů. Nahrávej, sdílej a stahuj zdarma. Kredit umožní i stahování neomezenou rychlostí.
The Equalizer 2 (2018) | Diskuze | ČSFD.cz
Pokračování úspěšného akčního thrilleru Equalizer. Denzel Washington se vrací jako bývalý člen speciální jednotky Robert McCall, který bojuje za práva a spravedlnost pro ty, kteří už ztratili veškerou naději.
5 band equalizer - 5pásmový ekvalizér - belza.cz
5pásmový nf ekvalizér 5 band audio equalizer. Umožňuje lepší nastavení kmitočtové charakteristiky než pouhé dvoupásmové korekce. Korektor je jednoduchý a nemá žádné záludnosti.
ProChlapy.cz - To chceš! To čteš!
Meghan Markle: budoucí členka královské rodiny. Její cesta od kanclu, přes nahotu ve...


MP4. Ke Stažení. Film online. Český Film. iPhone. Český Dabing. Hd. Download. iPad. Watch Free. České. Cz dabing. Cz titulky.. 480p. BDrip. Celý Film. Sleduj Filmy. Stáhnout. Avi. Ke Shlednutí. Stream. Ke shlédnutí. Česká.1080p. 720p. Ulozto. 4k blu ray. DVDrip. Full Movie. Zdarma