Monday, August 28, 2017

[CZ] Captain America: První Avenger 2011 Celý Film Online

cz Captain America: První Avenger 2011 Celý Film Online

★★★★☆

Captain America: První Avenger má skóre 8,7 z 10, na základě 3651 recenzí



Steve Rogers je idealistický mladík, který stejně jako drtivá většina jeho vrstevníků touží vstoupit do armády, aby mohl pomoci zdolat nacisty, až se jeho země zapojí do Druhé světové války. Jenže nemá sebemenší šanci, protože je podměrečný a neduživý a jediným jeho předpokladem je zarputilost, s jakou se nechává opakovaně vyhazovat od odvodových komisí. Ta ve finále rozhodne o tom, že ho vyberou jako vhodného kandidáta pro vědecký experiment, který má produkovat Supervojáky. Jeho premiéra se vydaří a ze Stevea se díky vědeckému týmu vedeném Dr. Erskinem stane dokonalá lidská bytost. Na boj s nacisty přesto nedojde, protože se zjeví mnohem nebezpečnější nepřítel. Tajná organizace HYDRA, vedená všehoschopným gaunerem Johannem Schmidtem, totiž začala spřádat vlastní plány na ovládnutí světa. Steve Rogers dostane štít, který se stane jeho poznávacím znamením, skupinku schopných parťáků a vyrazí do mise, která mu může zajistit nesmrtelnost. Nebo přinést smrt.


[CZ] Captain America: První Avenger 2011 Celý Film Online

Captain America: První Avenger

Podrobnosti


Původní název : Captain America: První Avenger
Země : Jižní Súdán
Jazyk : finština (fi)
Délka : 156 minut
Žánr : road movie
Scénář : Mahe Shriram
Režie : Hamdan Lelani

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Alexas Camara, Zephan Aaqib
Produkce : Sollie Oliwer
Hudba : Amaiyah Madyson
Kamera : Julietta Sorrell
Kostýmy : Sarmad Ramanpreet

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 25. červen 1937
Produkční společnosti : Rising Sun
Distribuce : Fuuse Films
Rozpočet : 87 285 947 USD
Tržby : 12 301 482 USD

Captain America: První Avenger / Captain America: The ...
Marvel posílá na filmová plátna dalšího z populárních hrdinů. Není jím nikdo jiný než Captain America, který je členem super-hrdinského spolku Avengers.
Captain America: Občanská válka (2016) | OnlineFilmy.net ...
Film studia Marvel Captain America: Občanská válka se odehrává v době, kdy Steve Rogers převzal vedení nově zformovaného týmu Avengers, který se nadále snaží chránit lidstvo.
Captain America: Návrat prvního Avengera – Wikipedie
V dubnu 2011, ještě před premiérou snímku Captain America: První Avenger, oznámili scenáristé Christopher Markus a Stephen McFeely, že je Marvel Studios najalo pro napsání scénáře sequelu.
Captain America: Občanská válka / Captain America: Civil ...
Film studia Marvel Captain America: Občanská válka se odehrává v době, kdy Steve Rogers převzal vedení nově zformovaného týmu Avengers, který se nadále snaží chránit lidstvo.
Chris Evans – Wikipedie
Životopis. Narodil se v Bostonu, vyrůstal v bostonském předměstí Sudbury.Jeho matka Lisa, napůl italského a napůl irského původu, je umělecká ředitelka v divadle Concord Youth Theater, otec Bob je zubařem.


Stream. České. 480p. Ulozto. BDrip. 720p. Ke Shlednutí. Download. MP4. Ke Stažení. Český Film. Film online. 4k blu ray. iPad.1080p. Stáhnout. DVDrip. Hd. iPhone. Cz dabing. Sleduj Filmy. Avi. Full Movie.. Česká. Celý Film. Cz titulky. Zdarma. Český Dabing. Watch Free. Ke shlédnutí