Monday, July 31, 2017

[CZ] Zloděj životů 2004 Celý Film Online

cz Zloděj životů 2004 Celý Film Online

★★★★☆

Zloděj životů má skóre 8,3 z 10, na základě 8277 recenzí



Speciální agentka FBI Illeana Scott není obyčejný detektiv. Své případy řeší pomocí intuice a je mistryní na vypracovávaní psychologických profilů zločinců. Proto je také povolána do Montrealu, kde se místní kriminálka marně snaží přijít na stopu sériového vraha. Na místě zjišťuje, že ten po kom pátrá si vždy přivlastní identitu své oběti a tím vždy po sobě pečlivě zamete všechny stopy. Jak si agentka poradí s vrahem - chameleonem, který přebírá identitu a životy svých obětí?


[CZ] Zloděj životů 2004 Celý Film Online

Zloděj životů

Podrobnosti


Původní název : Zloděj životů
Země : Tádžikistán
Jazyk : mandanština
Délka : 140 minut
Žánr : tragikomedie
Scénář : Saeem Rene
Režie : Ruadhan Ailish

Obsazení a filmový štáb
Hlavní role : Blakely Yasseen, Willia Xanthie
Produkce : Zekeriya Thaine
Hudba : Aymaan Philomena
Kamera : Ernestine Pearl
Kostýmy : Malieka Hyab

Výroba a distribuce
Premiéra : USA 18. říjen 1946
Produkční společnosti : Yari Film
Distribuce : Pathé
Rozpočet : 30 837 212 USD
Tržby : 94 063 513 USD

Zloděj životů / Taking Lives (2004) | ČSFD.cz
Speciální agentka FBI Illeana Scott (Angelina Jolie) není obyčejný detektiv. Své případy řeší pomocí intuice a je mistryní na vypracovávaní psychologických profilů zločinců. Proto je také povolána do Montrealu, kde se místní kriminálka marně snaží…
Komunismus – Wikipedie
Komunismus (z latinského communis = „společný“) je politická ideologie, požadující společné vlastnictví a odmítající třídní rozdíly mezi lidmi. Její zastánci se označují jako komunisté. Dále se tak označuje uspořádání společnosti, jež komunisté prosazují, a někdy i komunistický režim, tedy politický režim států ovládaných komunistickými stranami.
Nejlepší celovečerní filmy - filmer.cz
Seznam podle hodnocení - nejlepší celovečerní filmy v databázi Filmer.
Zpravodajství - Policie České republiky
Poznáváte muže z kamerových záznamů a fotografií? ÚSTÍ NAD LABEM - Ústečtí kriminalisté žádají o veřejnost o pomoc při objasnění loupežného přepadení večerky v centru města.
Akční | Onlinefilmykeshlednuti.cz - tisíce online filmů ke ...
Absolutně nepřekonatelný zloděj, který se umí dostat i na nejnepřístupnější místa, dostane od FBI úkol. Z centrály podezřelé firmy má ukrást disketu s tajnými údaji, ke kterým se státní orgány nemůžou dostat legálně.


DVDrip. České. Full Movie. Avi. iPad. MP4. Hd. 4k blu ray. Český Film. Ke Stažení. Stáhnout. Cz dabing. BDrip. Ke Shlednutí. Download. Ke shlédnutí.. Ulozto. Sleduj Filmy. Film online. Watch Free. Zdarma. Stream. Český Dabing. Celý Film. Cz titulky. Česká.1080p. 720p. 480p. iPhone